Fotoaparati

Cijene su veleprodajne bez PDV-a.

Prikaži 25 50 sve artikle po stranici.

Olympus

VH-410

Fotoaparat s intuitivnom tehnologijom zaslona na dodir koja omogućava fokusiranje i snimanje na LCD zaslonu, bez pritiskanja ijednog gumba. Jednostavan, s automatskim pomoćnim funkcijama. 5x zoom i 16 Megapixela omogućuju predivne fotografije. Dostupan u plavoj, rozoj, srebrnoj i crnoj boji.

Šifra Opis artikla jm Cijena/kn  
35064 fotoaparat OLYMPUS VH-410 komad na upit  

Olympus

VG-180

Moderan i tanak fotoaparat s kojim je lako snimati izvrsne fotografije. 5x zoom i 16 Megapiksela omogućuje snimanje svih detalja. Funkcija i-Auto sa svim ostalim karakteristikama omogućuje snimanje fotografija i video zapisa sa zvukom koji se kasnije dijele putem računala ili televizora.Također se na snimke mogu primjeniti posebni efekti poput Pop Art ili Refleksije uz pomoć jednog od devet Kreativnih filtara.

Šifra Opis artikla jm Cijena/kn  
35065 fotoaparat OLYMPUS VG-180 komad na upit  

Olympus

SP-820UZ

Fotoaparat s izuzetno preciznim objektivom. 40x optički zoom posjeduje raspon od 22.4-896 mm, te omogućuje približavanje izuzetno udaljenim subjektima. iHS tehnologija s TruePic V procesorom i pozadinski osvijetljenim CMOS senzorom nudi visoku osjetljivost i veliku brzinu obrade podataka.

Šifra Opis artikla jm Cijena/kn  
35066 fotoaparat OLYMPUS SP-820UZ komad na upit  

Olympus

SH-50

Fotoaparat sa stabilizacijom u 5-osi koja može snimiti video zapis bez zamućenja. Također je ugrađena i stabilizacija slike u 3-osi za fotografije. U kombinaciji sa IHS tehnologijom dobivaju se izuzetne fotografije u slabim svjetlosnim uvjetima. IHS tehnologija uključuje TruePic VI procesor, te pozadinsko osvijetljeni CMOS. Posjeduje Tele-Makro način rada koji Vam omogućava da približite objekt snimanja sa udaljenosto od 40 cm, te snimite izrazito oštre fotografije.

Šifra Opis artikla jm Cijena/kn  
35067 fotoaparat OLYMPUS SH-50 komad na upit  

Canon

IXUS 132

Tanko i moderno kućište. Ekološki način rada smanjuje potrošnju baterije, a omogućava snimanje većeg broja snimaka uz jedno punjenje.Napredna tehnologija zumiranja pruža više vidljivih detalja i bolju oštrinu u odnosu na standardno digitalno zumiranje.

Šifra Opis artikla jm Cijena/kn  
35068 fotoaparat CANON IXUS 132 black komad na upit  

Canon

PowerShot SX500IS

Opremljen je izuzetno kvalitetnim optičkim zumiranjem od 30x, a kućište mu je malo i jednostavno za rukovanje. Inteligentni stabilizator slike jamči oštre fotografije i videozapise i pri najvećem zumiranju.

Šifra Opis artikla jm Cijena/kn  
35069 fotoaparat CANON PowerShot SX500IS komad na upit  

Canon

EOS 60D

Idealan za izradu fotografija veličine plakata.Kreativni filtri omogućavaju primjenu kreativnog ugođaja prilikom snimanja u osnovnim načinima rada. Kombinira izuzetno snimanje fotografija s mogućnošću snimanja Full HD videozapisa.Sadrži visoku ISO osjetljivost za snimanje pri slabom osvjetljenju.

Šifra Opis artikla jm Cijena/kn  
35070 fotoaparat CANON EOS 60D komad na upit