Posao i karijera

Smatramo da su za uspješno poslovanje svake tvrtke, a tako i Birodom-a, jedan od ključnih čimbenika profesionalni djelatnici i timski rad.

Pažnja se posvećuje pravodobnom informiranju djelatnika, prijenosu znanja i iskustava, međusobne komunikacije na svim organizacijskim nivoima,  poticanju kreativnosti, te uključivanja u donošenje odluka.

Naše zaposlenike nastojimo motivirati na uspješan rad stimulativnim primanjima kroz pravedan platni sustav, mogućnošću napredovanja, te stručnog osposobljavanja.

Pronaći i što je još važnije zadržati kvalitetne i zadovoljne djelatnike, danas je izuzetno teško, a našom fleksibilnošću stavljamo naglasak da jedino timskim radom i zajedničkim snagama tvorimo cjelinu i uspješno se prilagođavamo promjenama, te ispunjavamo sve zahtjevnije potrebe tržišta, a time ujedno ostvarujemo i naše postavljene poslovne ciljeve.

Ukoliko se želite pridružiti našem timu, posjedujete ambcioznost, komunikativnost i želju za timskim radom, te ste spremni na stjecanje novih znanja i vještina, prijavite se na naš trenutno aktivan oglas za zapošljavanje.

 

Trenutno nema otvorenih oglasa za zapošljavanje!