Proizvodi

Nova web stranica i katalog

Provjerite što smo novog osmislili upravo za Vas!

Poštovani sadašnji i budući kupci,

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo našu novu web stranicu i web katalog koji su osmišljeni kako bi Vam se pružio bolji prikaz naših proizvoda i usluga, te Vam se olakšala kupovina iz udobnosti vlastitog doma ili ureda ili bilo kojeg drugog mjesta na kojem imate pristup internetu.

Od noviteta izdvajamo:

  1. Responsive dizajn – pristup stranici s bilo kojeg uređaja
  2. Google karta - navigacija koja će Vas dovesti do našeg poslovnog prostora kako biste bez problema saznali gdje nas možete pronaći i steći povjerenje o nama kao drugoj strani s kojom surađujete.
  3. Tražilica -  obuhvaća puno više pojmova, a moguća je pretraga po određenom pojmu i kataloškom broju.
  4. Brza narudžba - lista proizvoda koje najčešće kupujete, te ih se ovim modulom želi istaknuti i staviti u prvi plan kako biste mogli što brže i jednostavnije kupovati bez puno klikova.
  5. Newsletter -  ukoliko se prijavite jednom mjesečno bit ćete obaviješteni o novoj ponudi naših proizvoda i usluga, akcijama i popustima.
  6. Blog  -  nastojat ćemo jednom mjesečno neku zanimljivost podijeliti s Vama i dati vam pokoji koristan savjet koji ćete možda moći implementirati u svojem poslovanju.

Zato pišite nam  , dajte svoje komentare i prijedloge jer što više znamo o Vama i Vašim željama to ćemo moći bolje prilagoditi svoju ponudu Vašim očekivanjima .

                                        

 

Newsletter
Prijavite se na Birodom.hr newsletter i primajte obavijesti o popustima i akcijama.