Proizvodi

Post-it ® folija - Flex Write Surface

Post-it® folija -  Flex Write Surface

Post-it® Flex Write Surface je savršeno rješenje kada želite svoju radnu površinu u vrlo kratkom roku pretvoriti u bijelu ploču. Foliju je potrebno samo raspakirati, odmotati i zalijepiti na glatku površinu te je spremna za korištenje. Nije li to uistinu jednostavno?

Po foliji se može pisati permanentnim markerima, a kada zapis želite ukloniti samo ga lagano poprskajte vodom i obrišite krpom od mikro vlakana (nisu potrebne nikakve kemikalije).

Nakon što Vam ploča-folija više nije potrebna, vrlo lako je možete ukloniti bez oštećenja površine na kojoj je bila zalijepljena za razliku od bijele ploče koja skidanjem ostavlja oštećenja i rupice po zidu.

Post-it® Flex Write Surface je samoljepljiva folija, popularnog proizvođača 3M koja se može lijepiti na bilo koju glatku površinu i to horizontalno ili vertikalno bilo na zid, stol, staklo, vrata i slično. Površina joj je glatka i sami je možete prilagoditi na dimenziju koju želite. Služi kako biste svoje kreativne ideje zabilježili, stavili ih u plan i pratili njihovu realizaciju. Prednost joj je i u tome što se markeri ne razmazuju i ne ostavljaju mrlje. Uz ploču dolazi krpa za brisanje i boca za vodu. Folija je dizajnirana za dugoročnu jednokratnu primjenu, a njena kompletna funkcionalnost postignuta je kada se kombinira s Post-it® Super Sticky listićima.

 

3 glavne karakteristike zbog čega vrijedi odabrati Post-it® Flex Write Surface

 

Vrlo brzo pretvara bilo koju površinu u bijelu ploču

Permanentni markeri koji ne ostavljaju mrlje

Brisanje vodom bez kemikalija

I na kraju možemo zaključiti da je 3M opet uspio, a inovativno rješenje popularnog brenda Post-it®  uvijek iznova potvrđuje da Vas u svakom trenutku potiču na kreativnost bilo da je riječ o prezentacijima ili praćenju projekata

 

Newsletter
Prijavite se na Birodom.hr newsletter i primajte obavijesti o popustima i akcijama.