Proizvodi

Načini kupnje 

Dolaskom na našu stranicu, kupci mogu kupovati kao REGISTRIRANI KORISNICI, svaka pravna osoba koja želi kupovati se može registrirati sa podacima tvrtke te će dobiti početni rabat od 5%.

 

REGISTRIRANI KUPCI su svi kupci koji su naši stalni kupci i koji zbog svoje vjernosti ostvaruju određene benefite kao što su popust prilikom svake kupnje bez obzira na financijski iznos kupnje, odgoda plaćanja, besplatna dostava i slično. 

Potvrdom kupovine u košarici, kupci završavaju postupak kupovine putem web kataloga i njihova potvrda znači da pristaju na sve uvjete kupovine.

Nakon potvrde kupovine, kupac odmah na mail dobiva kopiju narudžbe, a na navedenu adresu e-pošte kupcu se šalje službena ponuda s podacima koji su potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti konačan iznos web narudžbe s PDV-om. 

Takva je procedura uvedena kako bi se izbjegla knjižna odobrenja koja mogu nastati ukoliko npr. željeni proizvod nije trenutno dostupan pa treba provjeriti rok isporuke koji možda neće više odgovarati kupcu ili pak neki proizvod više nije dobavljiv, a dobavljač nas na vrijeme nije obavijestio o tome pa kupcu nudimo zamjenski proizvod, a taj zamjenski proizvod ga možda ne zadovoljava iz nekog razloga i odustaje od te stavke u narudžbi, pa je nužno izvršiti korekciju ponude.

Nakon zaprimanja uplate kupca, kupcu se šalju naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi. 

Cijene 

Cijene proizvoda i usluga vidljive u web katalogu izražene su u eurima i isključivo su veleprodajne i bez PDV-a.

Cijene i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku slanja web narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Načini plaćanja

Naručena roba plaća se doznakom na IBAN prodavatelja. Trenutno nije dostupna mogućnost online plaćanja karticama, ali vrlo intezivno razmišljamo o integraciji sustava za online kartično plaćanje kako bismo Vam omogućili još jednostavniju i bržu kupovinu.

Kako radimo i zašto kupovati kod nas

Suvremeno opremljeno skladište popunjeno je lagerom uredskog materijala i materijala za održavanje čistoće, te sadrži preko 2.000 različitih artikala.
Dio našeg prodajnog asortimana dostupan je putem web kataloga stavljanjem artikala u košaricu i slanjem narudžbe.
Za sve što niste pronašli, a interesira Vas, slobodno nam pošaljite upit i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Osim putem web kataloga, narudžbe, a i sve Vaše upite možete nam poslati i putem:

Također u našem prodajnom asortimanu možete pronaći renomirane svjetske marke po povoljnim cijenama, a prateći svakodnevne akcije i dodatno uštedjeti.

Naša prednost je što kupac na samo jednom mjestu može opskrbiti svoj ured svim potrebnim radnim materijalima, a da pritom štedi svoje dragocjeno vrijeme i novac. Odluka kupca da naručuje robu u našoj tvrtki, ujedno istom daje jamstvo da će u željeno vrijeme biti opskrbljen potrebnim asortimanom roba. 

Reklamacije i eventualne zamjene artikala uvažavamo u roku od 8 dana od dana izdavanja računa ili prema jamstvima propisanim od strane naših principala.

Pogodnosti za kupce 

Svakom našem kupcu pristupa se na individualan način i pruža mu se kvalitetna usluga. Najveće pogodnosti ostvaruju upravo naši lojalni kupci i to sklapanjem ugovora kojim su im omogućene najbolje cijene, dodatni rabati, posebni uvjeti plaćanja, dostava robe na željenu lokaciju i još mnogo toga.
Smatramo da su naše najveće vrijednosti:

  • ljubaznost djelatnika
  • kvaliteta usluge 
  • brza dostava
  • povoljne cijene
  • ispunjenje očekivanja

Zato požurite i postanite naš novi kupac, te će Vaše želje biti ispunjenje, a vjernost nagrađena 

Na e-mail adresu [email protected] možete nam poslati sve Vaše prijedloge za poboljšanja , kritike  i pohvale koji bi našu uslugu poboljšali za Vas.
Svaki primljeni prijedlog i komentar će biti pročitan i razmotren, a  odgovore na eventualna pitanja dobiti ćete u najkraćem mogućem roku.

Također, ukoliko ste pretraživanjem naših stranica naišli na netočan ili nepotpun podatak, molimo Vas da nas informirate kako bi nedostatak uklonili što je prije moguće.

 

Napomena: Fotografije artikala u web katalogu su ilustrativne su prirode,  te ne moraju uvijek odgovarati isporučenim artiklima. Birodom d.o.o. nastoji što točnije opisati artikle i navesti njihove karakteristike, ali i zadržava pravo pogreške u opisu i fotografijama istih.

Newsletter
Prijavite se na Birodom.hr newsletter i primajte obavijesti o popustima i akcijama.