Proizvodi

Suvremeno opremljeno skladište popunjeno je lagerom uredskog materijala i materijala za održavanje čistoće, te sadrži preko 2.000 različitih artikala.
Dio našeg prodajnog asortimana dostupan je putem web kataloga stavljanjem artikala u košaricu i slanjem narudžbe.
Za sve što niste pronašli, a interesira Vas, slobodno nam pošaljite upit i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Osim putem web kataloga, narudžbe, a i sve Vaše upite možete nam poslati i putem:

Također u našem prodajnom asortimanu možete pronaći renomirane svjetske marke po povoljnim cijenama, a prateći svakodnevne akcije i dodatno uštedjeti.

Naša prednost je što kupac na samo jednom mjestu može opskrbiti svoj ured svim potrebnim radnim materijalima, a da pritom štedi svoje dragocjeno vrijeme i novac. Odluka kupca da naručuje robu u našoj tvrtki, ujedno istom daje jamstvo da će u željeno vrijeme biti opskrbljen potrebnim asortimanom roba. 

Reklamacije i eventualne zamjene artikala uvažavamo u roku od 8 dana od dana izdavanja računa ili prema jamstvima propisanim od strane naših principala.

Cijene 

Cijene proizvoda i usluga vidljive u web katalogu izražene su u kunama i isključivo su veleprodajne i ne uključuju PDV.

Na kraju web narudžbe iskazan je ukupan iznos narudžbe bez PDV-a, iznos PDV-a i ukupan iznos narudžbe s PDV-om.

Cijene i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku slanja web narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Potvrdom kupovine kupci završavaju postupak kupovine putem web kataloga. Ugovor o kupoprodaji je sklopljen u trenutku potvrde kupovine.

Kupci s kojima je sklopljen Ugovor o poslovnoj suradnji (registrirani kupci) kupuju po posebnim prethodno ugovorenim cijenama i uvjetima, a za sve ostale kupce (neregistrirane kupce - goste) primjenjuje se rabatna skala za kupnju iznad određenog financijskog iznosa u koji nije uključen PDV. Rabatna skala se ne primjenjuje na akcijske cijene i na dio informatičke opreme.

Rabatna skala za kupnju iznad određenog iznosa

Iznos narudžbe Rabat
       100,00  - 1.000,00
           kn bez PDV-a
  5%
     1.001,00 - 2.000,00
           kn bez PDV-a
 8%
     2.001,00 -             
         kn bez PDV-a
  10%

 

Načini plaćanja

Naručena roba plaća se isključivo virmanom prema dogovorenim uvjetima. Trenutno nije dostupna mogućnost online plaćanja karticama, ali vrlo intezivno razmišljamo o integraciji sustava za online kartično plaćanje kako bismo Vam omogućili još jednostavniju i bržu kupovinu.

Na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalje se ponuda sa podacima koji su potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti konačan iznos web narudžbe s PDV-om. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi. Kupci s kojima je sklopljen Ugovor o poslovnoj suradnji, ne vrše uplatu odmah, već sukladno dogovorenim uvjetima.

Pogodnosti za kupce i zašto kupovati kod nas

Svakom našem kupcu pristupa se na individualan način i pruža mu se kvalitetna usluga. Najveće pogodnosti ostvaruju upravo naši lojalni kupci i to sklapanjem ugovora kojim su im omogućene najbolje cijene, dodatni rabati, posebni uvjeti plaćanja, dostava robe na željenu lokaciju i još mnogo toga.
Smatramo da su naše najveće vrijednosti:

  • ljubaznost djelatnika
  • kvaliteta usluge 
  • brza dostava
  • povoljne cijene
  • ispunjenje očekivanja

Zato požurite i postanite naš novi kupac, te će Vaše želje biti ispunjenje, a vjernost nagrađena 

Na e-mail adresu info@birodom.hr možete nam poslati sve Vaše prijedloge za poboljšanja , kritike  i pohvale koji bi našu uslugu poboljšali za Vas.
Svaki primljeni prijedlog i komentar će biti pročitan i razmotren, a  odgovore na eventualna pitanja dobiti ćete u najkraćem mogućem roku.

Također, ukoliko ste pretraživanjem naših stranica naišli na netočan ili nepotpun podatak, molimo Vas da nas informirate kako bi nedostatak uklonili što je prije moguće.

Newsletter
Prijavite se na Birodom.hr newsletter i primajte obavijesti o popustima i akcijama.