Proizvodi

Rabatna skala za jednokratnu kupnju iznad određenog iznosa
               (ne primjenjuje se na artikle koji su na akciji)

Iznos narudžbe Rabat
   100,00  - 1.000,00
    kn bez PDV-a
  5%
 1.001,00 - 2.000,00
    kn bez PDV-a
 8%
   2.001,00 -             
    kn bez PDV-a
10%
 
Napomena: Veći rabati od gore navedene rabatne skale, kao i određenu odgodu plaćanja, kupac može ostvariti direktnim kontaktom i dogovorom s prodavateljem, a navedeno se može postići sklapanjem ugovora o kupoprodaji, izjavom kupca o godišnjem iznosu kupnje ili na temelju nekih drugih kondicija.

Cijene 

Cijene proizvoda i usluga vidljive u web katalogu izražene su u kunama i isključivo su veleprodajne i ne uključuju PDV.

Na kraju web narudžbe iskazan je ukupan iznos narudžbe bez PDV-a, iznos PDV-a i ukupan iznos narudžbe s PDV-om.

Cijene i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku slanja web narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Potvrdom kupovine u košarici, kupci završavaju postupak kupovine putem web kataloga.

Ugovor o kupoprodaji je sklopljen u trenutku potvrde kupovine, a kupac odmah na mail dobiva kopiju narudžbe.

Na adresu e-pošte navedenu u web narudžbi šalje se službena ponuda s podacima koji su potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti konačan iznos web narudžbe s PDV-om.

Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je kupac naznačio u narudžbi. Kupci s kojima je sklopljen Ugovor o poslovnoj suradnji, ne vrše uplatu odmah, već sukladno dogovorenim uvjetima.

Kupci s kojima je sklopljen Ugovor o poslovnoj suradnji (registrirani kupci) kupuju po posebnim prethodno ugovorenim cijenama i uvjetima, a za sve ostale kupce (neregistrirane kupce - goste) primjenjuje se rabatna skala za kupnju iznad određenog financijskog iznosa u koji nije uključen PDV. 

Načini plaćanja

Naručena roba plaća se doznakom na IBAN prodavatelja. Trenutno nije dostupna mogućnost online plaćanja karticama, ali vrlo intezivno razmišljamo o integraciji sustava za online kartično plaćanje kako bismo Vam omogućili još jednostavniju i bržu kupovinu.

Kako radimo i zašto kupovati kod nas

Suvremeno opremljeno skladište popunjeno je lagerom uredskog materijala i materijala za održavanje čistoće, te sadrži preko 2.000 različitih artikala.
Dio našeg prodajnog asortimana dostupan je putem web kataloga stavljanjem artikala u košaricu i slanjem narudžbe.
Za sve što niste pronašli, a interesira Vas, slobodno nam pošaljite upit i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Osim putem web kataloga, narudžbe, a i sve Vaše upite možete nam poslati i putem:

Također u našem prodajnom asortimanu možete pronaći renomirane svjetske marke po povoljnim cijenama, a prateći svakodnevne akcije i dodatno uštedjeti.

Naša prednost je što kupac na samo jednom mjestu može opskrbiti svoj ured svim potrebnim radnim materijalima, a da pritom štedi svoje dragocjeno vrijeme i novac. Odluka kupca da naručuje robu u našoj tvrtki, ujedno istom daje jamstvo da će u željeno vrijeme biti opskrbljen potrebnim asortimanom roba. 

Reklamacije i eventualne zamjene artikala uvažavamo u roku od 8 dana od dana izdavanja računa ili prema jamstvima propisanim od strane naših principala.

Pogodnosti za kupce 

Svakom našem kupcu pristupa se na individualan način i pruža mu se kvalitetna usluga. Najveće pogodnosti ostvaruju upravo naši lojalni kupci i to sklapanjem ugovora kojim su im omogućene najbolje cijene, dodatni rabati, posebni uvjeti plaćanja, dostava robe na željenu lokaciju i još mnogo toga.
Smatramo da su naše najveće vrijednosti:

  • ljubaznost djelatnika
  • kvaliteta usluge 
  • brza dostava
  • povoljne cijene
  • ispunjenje očekivanja

Zato požurite i postanite naš novi kupac, te će Vaše želje biti ispunjenje, a vjernost nagrađena 

Na e-mail adresu info@birodom.hr možete nam poslati sve Vaše prijedloge za poboljšanja , kritike  i pohvale koji bi našu uslugu poboljšali za Vas.
Svaki primljeni prijedlog i komentar će biti pročitan i razmotren, a  odgovore na eventualna pitanja dobiti ćete u najkraćem mogućem roku.

Također, ukoliko ste pretraživanjem naših stranica naišli na netočan ili nepotpun podatak, molimo Vas da nas informirate kako bi nedostatak uklonili što je prije moguće.

 

Napomena: Fotografije artikala u web katalogu su ilustrativne su prirode,  te ne moraju uvijek odgovarati isporučenim artiklima. Birodom d.o.o. nastoji što točnije opisati artikle i navesti njihove karakteristike, ali i zadržava pravo pogreške u opisu i fotografijama istih.

Newsletter
Prijavite se na Birodom.hr newsletter i primajte obavijesti o popustima i akcijama.