Proizvodi

Zaštita osobnih podataka i zaštita privatnosti

Sukladno Zakonu o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka od 27.04.2018 (NN 42/2018) i usklađivanju poslovanja s  GDPR uredbom (Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679), a koja se počinje primjenjivati od 25.05.2018.,  Birodom d.o.o. se obvezuje da će štiti osobne podatke kupaca koji su potrebni za identifikaciju osobe (ime, prezime, mail adresa i sl.), te da će iste upotrebljavati samo i isključivo za ispunjavanje poslovnih obveza koje proizlaze iz međusobne poslovne suradnje.

Davanje Vaših podataka prilikom registracije je dobrovoljno, te ih strogo čuvamo i dostupni su samo djelatnicima tvrtke Birodom d.o.o., a  kojima su ti podaci nužni za obavljanje obveza, te se ni u kojem slučaju ne daju trećim osobama.

Birodom d.o.o. vodi računa o sigurnosti podataka i odgovoran je za poštivanje načela privatnosti.

Sve prikupljene podatke spremamo u elektroničkom obliku, te u svrhu njihove zaštite primjenjujemo potrebne mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili neovlašteno postupanje istim.

Vaše osobne podatke čuvamo za vrijeme postojanja web stranice birodom.hr. U trenutku kada više ne želite da se Vaši osobni podaci nalaze u našoj bazi podataka, te želite njihovo brisanje iz baze ili bilo kakvu drugu promjenu ili pak imate kakav prigovor, lijepo molimo da nam uputite zahtjev putem mail adrese info@birodom.hr, te ćemo odmah postupiti sukladno traženom.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Newsletter
Prijavite se na Birodom.hr newsletter i primajte obavijesti o popustima i akcijama.