Proizvodi

Misija

Pratiti svjetske trendove i u sukladno istima opskrbljivati krajnje korisnike pouzdanim i kvalitetnim proizvodima, te pružiti prave informacije svim korisnicima u traženom vremenu. Zadovoljan korisnik naša je konkurentska prednost i najveća nagrada.

Vizija

Zadržati i povećati svoj udio na tržištu, te postati jedna od vodećih tvrtki prepoznatljivog imidža koja je specijalizirana za opskrbu uredskim potrošnim materijalom s naglaskom na učinkovita usmjerenja svih naših aktivnosti ka željama i potrebama naših korisnika.

Strategija

Poslovnom politikom kroz postavljene ciljeve, ostvariti misiju i viziju, te ostati pouzdana i efikasna tvrtka.

Naše najveće vrijednosti

  • timski rad - komuniciramo na svim organizacijskim razinama otvoreno i iskreno, te nastojimo izgraditi i održati dugoročne odnose unutar tima, ali i s vanjskim partnerima. Smatramo da izvršavanje zacrtanih ciljeva i zajednička odgovornost dovodi do međusobnog povjerenja i uspješnih poslovnih rezultata.

  • prepoznavanje potreba - nastojimo prepoznati potrebe našeg tima i korisnika, te ispuniti obećanja i tako doprinijeti unapređenju poslovanja na obostranu korist. Uvijek imamo na umu da je naš korisnik najvažniji, ali isto tako važni su i pojedinci unutar našeg tima jer jedno bez drugog ne donosi profitabilnosti i vrijednosti.

  • jasno postavljanje ciljeva - nastojimo poticati sve na kontinuirano učenje i razvoj, te na poduzimanje aktivnosti i odgovornosti u cilju stvaranja dodatne vrijednosti koja se pozitivno odražava na nas same, ali i na naše partnere. Nastojimo imati pozitivan utjecaj u svakom segmentu našeg poslovanja.

 

Newsletter
Prijavite se na Birodom.hr newsletter i primajte obavijesti o popustima i akcijama.