Proizvodi

BIRODOM d.o.o. je veleprodajna tvrtka koja uspješno posluje na hrvatskom tržištu od 1993. godine. Specijalizirani smo za veleprodaju uredskog materijala, sredstava za čišćenje, te pružanja usluga tiska. Naše se poslovanje temelji na opskrbi i pružanju usluga isključivo pravnim osobama. Poslovanje je organizirano na način da krajnji potrošač može dobiti kompletnu uslugu na jednom mjestu kada je u pitanju materijal za uredsko poslovanje.

Zaposlenici Birodoma su profesionalno osposobljeni, različitih stručnih znanja i kompetencija, prilagodljivi kupcu i prije svega informirani o proizvodima koje prodaju, te su u mogućnosti odmah kupcu odgovoriti na upit. U cilju što efikasnije i brže prilagodbe svjetskim standardima i naravno što boljeg izvršavanja zadanih poslova redovito educiramo naše zaposlenike.

Kupac, kvaliteta proizvoda i usluga, te zaštita okoliša uvijek su nam bili i ostali na prvom mjestu, a sažetak možete pogledati u postavljenoj Politici kvalitete i okoliša.

Kao tvrtka smo usmjereni ka stalnim poboljšanjima  i pružanju kvalitetnih usluga koje ispunjavaju zahtjeve naših kupaca i ostalih zainteresiranih strana, a pritom smo usklađeni s međunarodno priznatim normama i važećim zakonskim propisima.

Također, možemo s ponosom istaknuti da pritom racionalno koristimo potrebne resurse, te neprestano vodimo brigu o okolišu. 

Naša poslovna zgrada (uredi i skladište) nalazi se u Lučkom, Hojnikova 19. Distributivno skladište popunjeno je lagerom uredskog materijala i materijala za održavanje čistoće, te sadrži preko 2.000 različitih artikala. U cilju pružanja visoko kvalitetne usluge, skladište je opremljeno regalima i posebnim regalima za skladištenje razne konfekcije kako bismo u svakom trenutku bili što efikasniji. Također imamo prostrane vanjske površine koje koristimo za manipulaciju prilikom utovara/istovara kamiona i ostalih teretnih vozila.

Naš vozni park organiziran je i dostatan da izvrši dostavu na lokaciju kupca u najbržem vremenskom roku i u vrijeme koje kupcu odgovara. Naši zaposlenici svakodnevno vode brigu o našem voznom parku kako bismo u svakom trenutku bili spremni i kupcu na raspolaganju.       

Osim vlastitih dostavnih vozila s kojima vršimo dostavu robe, koristimo se i uslugama kurirskih službi, te na taj način pokrivamo dostavu robe na cijelom području Republike Hrvatske.

Da biste nas upoznali i uistinu saznali tko smo i gdje smo, te kakav smo partner, krenite s nama u nove poslovne pothvate i posjetite nas u našim uredima ili kontaktirajte mailom ili jednostavno pošaljite web narudžbu i mi smo Vam na raspolaganju!

Vaš Birodom d.o.o.

Newsletter
Prijavite se na Birodom.hr newsletter i primajte obavijesti o popustima i akcijama.